Välkommen till Blidö Hamnkrog

Välkommen till Blidö Hamnkrogs nya hemsida

Hej och varmt välkomna till Blidö Hamnkrog & Vandrarhem, vi har en hemtrevlig säsongsenhet med aspiration att försöka bli en året runt enhet tillsammans med er alla.

Vi ligger vackert belägna i Stämmarsund och med ångbåtsbrygga där både Blidösundsbolaget och Nord&Sydlinjens båtar anlägger och för alla besökare ut till Stockholms vackra Skärgård, förutom att vi kan stoltsera med att vara markbundna med gratis färjenät för biltrafik så kan man även åka med SL hela vägen - från hela sthlm till oss ute på Blidö, både busstationen och ångbåtsbryggan ligger ca 100 meter från vår anläggning.

Här kan du avnjuta varma sommardagar,  goda middagar, luncher, sammanställa bröllop, stora och små fester, bada bastu och vattentunna, anlägga dig i vår gästhamn och njuta av allt som Blidö har att erbjuda besökare och gäster, vi kommer att lägga ut kalendarium på det som kommer att ske under sommaren så ni  kan kika in på den fliken fr  o m Mars månad och framåt.

Vi kan även erbjuda konferenser för små och stora sammankomster - ute hos oss blir Ni inte störda för här ute är man i naturen och med allt som den har att erbjuda.

Och för er som vill få reda på lite mindre event på Blidö Hamnkrog så kan ni gå in och kika på vår Facebook sida.

Öppettider på Blidö Hamnkrog.
Mån-Tor: Lunch öppet
Fre: 12.00-23.00Lör: 12.00-01.00
Sön: 12.00-21.00

Än en gång - varmt välkomna !


Nu behöver vi hjälp med att hjälpa er att få en bra upplevelse hos oss och det gäller då för sällskap från 10 personer och uppåt att i förhand titta på menyn och ringa in en förbeställning när man bokar bordet.
Vi är ohyggligt tacksamma för den hjälpen - det här gör att vi kan servera och serva många fler gäster samtidigt och att köket hinner med alla.
Så tusen tusen tack för all hjälp, varmt välkomna.


NU ÄR GLASSBOXEN LADDAD OCH KLAR!!
Så nu har både barn och vuxna tillgång till en svalkande glass på Blidö Hamnkrog.

Varma och vänliga hälsningar // Inger Andersson och hela personalen på Blidö Hamnkrog