Välkommen till Blidö Hamnkrog

Välkommen till Blidö Hamnkrogs nya hemsida

 


Tusen tack till alla våra gäster för den här säsongen - nu är det lågsäsong och vi går ner till halvfart - men vi kan ha öppet även om det inte syns i rutan - så passa på att ring och fråga oss, du når nästan alltid fram på telefonen och garanterat via mail.

 
Och som om det inte vore nog - vi kommer att ha happenings på Blidö Hamnkrog men både det ena och det andra, sommaren kanske har gått in till höstens lite mörkare nyanser men vi har ljus i hus och soliga minnen som vi hoppas kunna servera er genom hösten och vintern med det lilla extra som kan ge lite guldkant i tillvaron.
 
Ni är alla varmt välkomna till Blidö Hamnkrog och dess glada personal!
 
Varma hälsningar // Inger A-son
 
PS. Restaurangen är stängd MEN, vi finns tillgängliga för bokningar av sällskap om minst 15 personer och vid speciella event. Så som sagt, ring hör av er och se om vi har öppet eller boka.
 


 

 

Vi önskar er en trevlig start på det ny året. Vi vill påminna er om våra erbjudanden.

- Konferenser, små och stora, med eller utan övernattning.
- Jubileumsfester
- Övernattningar, 51 varma bäddar med tillgång till kök i korridoren.
– Underbara bastubad, i en härlig vedeldad bastu perfekt beläget vid vår gästhamn.
- Företags event går att anordna, vi skapar paket för era önskemål!
- Vill ni fråga om möjligheterna? Maila till info@blidohamnkrog.se så svarar vi på alla era frågor den vägen. Eller ring oss på telefonnummer : 0176 825 99.
(OBS! Boka sällskap på minst 10 personer och senast en vecka i förtid. Bokningar är bindande.)


Hej och varmt välkomna till Blidö Hamnkrog & Vandrarhem, vi har en hemtrevlig säsongsenhet med aspiration att försöka bli en året runt enhet tillsammans med er alla.

Vi ligger vackert belägna i Stämmarsund och med ångbåtsbrygga där både Blidösundsbolaget och Nord&Sydlinjens båtar anlägger och för alla besökare ut till Stockholms vackra Skärgård, förutom att vi kan stoltsera med att vara markbundna med gratis färjenät för biltrafik så kan man även åka med SL hela vägen - från hela sthlm till oss ute på Blidö, både busstationen och ångbåtsbryggan ligger ca 100 meter från vår anläggning.

Här kan du avnjuta varma sommardagar,  goda middagar, luncher, sammanställa bröllop, stora och små fester, bada bastu och vattentunna, anlägga dig i vår gästhamn och njuta av allt som Blidö har att erbjuda besökare och gäster, vi kommer att lägga ut kalendarium på det som kommer att ske under sommaren så ni  kan kika in på den fliken fr  o m Mars månad och framåt.Vi kan även erbjuda konferenser för små och stora sammankomster - ute hos oss blir Ni inte störda för här ute är man i naturen och med allt som den har att erbjuda.

Och för er som vill få reda på lite mindre event på Blidö Hamnkrog så kan ni gå in och kika på vår Facebook sida