Välkommen till Blidö Hamnkrog

Välkommen till Blidö Hamnkrogs nya hemsida

 Kalendarium 2017

24/6 - Midsommardagen - med levande musik på vår fin fina verande - spelar Ulf Bejerstrands Band - från Fantastiska Nöjen och Peace and Love Festival med början kl 21,00 - 00,30.

1/7 Jam - Jam  - dom absolut härligaste killarna i hela Roslagen har vi lyckats återfå som Vårt Band För Sommaren - dom här grabbarna har alltid något på lur - här gäller det att se, höra och hänga med!

8/7 Jam - Jam -  Disco, Ebba, Nirvana eller ja, vad vet jag vad det är som dyker upp med som här killarna ?? Utan överdrift så kan vad som helst hända.

15/7 Jam- Jam -  Kom och dansa, sjung och skapa nytt gung -  kom och utmana dom att hitta på  nåt som bara dom kan göra, så det här  går inte att missa.

22/7 Halva Jam- Jam  - eventuellt så hittar han sin andra hälft eller så plockar han upp någon från publiken - vad vet jag>??  Men hur som helst är det bara löööööööv ål najt låååång

Vi kommer även att se  till  att Blidö Jazzband kommer till oss för en härlig gladjazz stomp - det som bara dom kan!  Vi återkommer med datum om det här så håll ögonen på hemsidan, Facebook och affischerna !

Helikopterfärder blir det!  Både här och där på ön !

Förra årets populära upplyftande, gungande åk - kommer tillbaka till oss igen, det första  datumet  är den 12:e Juli, där ni samlas hos oss för att åka helikopter kl 19,00 MEN innan dess så är dom på Blidö IP och tar emot från kl 14,00!

Dom är på bägge platserna i ca 1 tim och flyger så om ni inte hinner med att åka kl 14,00 så finns vi på Hamnkrogen kl 19,00! Underbara sommar och roliga åk!

Tyvärr kan inte jag ta emot några bokningar för det här men det är bara att komma hit så skapar vi en kö av förväntningar och spänning! Dom har kikat på ytterligare ett datum till men det är inte spikat i dagsläget, nu är vi i alla fall så här långt i planeringen.

Seglarskola för barn & ungdom i Stämmarsund   vecka 29 & 30 kontakta  info@katamaranklubben.se

I år igen så händer det - seglarskola för alla barn och ungdomar som vill prova på Optimist jolle och Katamaraner i svensk skärgård idyll - kontakta dom direkt och hör efter om det finns lediga båtar och tider!

Ja, nu har jag inget mer att ta upp - men vi finns här om du har egna tankar och idéer - hör av dig till oss så får vi kika på just det som du brinner för och om det går så kör vi det på vår fina utomhus scen med härligt publikstöd.


Galet och härligt och sist men inte minst - GLASSBOXEN ÄR NU FYLLD MED HÄRLIGA GOA GLASSAR.

 OBS ! Vi inte kan ta emot mer gamla mynt längre OBS !
Nästa veckas lunch kommer under helgen att publiceras.

 


 
 
Varmt välkomna nu är lunchen här   - mellan kl 12,00 -14,30
Som vanligt så har vi sallad, smör, bröd, måltidsdryck och kaffe som ingår i priset - som nu i maj är 99:- per person - halva priset för barn under 12 år - fr om 1/6 höjer vi lunchpriset till 125:-
Soliga och vårliga hälsningar från Blidö Hamnkrog.
Uteserveringen är framställd så håll tummarna om värmen !
Nytt för i år är våra hembakta bullar och kakor (gjorda av en äkta Dalkulla som har bosatt sig här på Blidö)  och som finns att få köpa till  lunchkaffet för 10:- st
Soliga och vårliga hälsningar från Blidö Hamnkrog.
 
Lunchmeny vecka 21.
 
Mån - Oxköttsgryta m champinjoner,morötter, och ris
 
- Pannbiff m löksky och stekt potatis
 
- Panerad koljafilé m vitvinssås, toppad m räkor och kokt potatis
 
Tisd -Stekt fläsk m löksås och kokt potatis
 
- Fried rice chicken m grönsaker o stekt ägg, sweet chili-dip
 
Onsd - Krämig pasta m skinka och champinjoner
 
- Grillad flankstek m bearnaise sås och rödvinssås & friterad potatis
 
 
Torsdag är det helg och vi serverar en reducerad ala carte meny med smått och gott - vi får se vad det blir från köket!
 
 
Fredag - Oxjärpar m enbärs/svartvinbärssås och stekt potatis.
- Ugnsbakad torsk m paprikasmörsås och kokt potatis
 
Varmt välkomna !
 
Mvh// Inger & personalen.
 
 
PS . Vi återkommer med en liten mysig MORS DAGS MENY - bara för att vi vill hylla alla mammor.
Till den dagen behöver ni boka bord för dom går åt redan nu! DS.
 
--
Med vänliga hälsningar Blidö Hamnkrog
 
Stämmarsundsbacken 7, 760 17 Blidö
Telefonnummer:0176 -825 99
Fax:0176 - 822 32

 

 

Vi önskar er en trevlig start på det ny året. Vi vill påminna er om våra erbjudanden.

- Konferenser, små och stora, med eller utan övernattning.
- Jubileumsfester
- Övernattningar, 51 varma bäddar med tillgång till kök i korridoren.
– Underbara bastubad, i en härlig vedeldad bastu perfekt beläget vid vår gästhamn.
- Företags event går att anordna, vi skapar paket för era önskemål!
- Vill ni fråga om möjligheterna? Maila till info@blidohamnkrog.se så svarar vi på alla era frågor den vägen. Eller ring oss på telefonnummer : 0176 825 99.
(OBS! Boka sällskap på minst 10 personer och senast en vecka i förtid. Bokningar är bindande.)


Hej och varmt välkomna till Blidö Hamnkrog & Vandrarhem, vi har en hemtrevlig säsongsenhet med aspiration att försöka bli en året runt enhet tillsammans med er alla.

Vi ligger vackert belägna i Stämmarsund och med ångbåtsbrygga där både Blidösundsbolaget och Nord&Sydlinjens båtar anlägger och för alla besökare ut till Stockholms vackra Skärgård, förutom att vi kan stoltsera med att vara markbundna med gratis färjenät för biltrafik så kan man även åka med SL hela vägen - från hela sthlm till oss ute på Blidö, både busstationen och ångbåtsbryggan ligger ca 100 meter från vår anläggning.

Här kan du avnjuta varma sommardagar,  goda middagar, luncher, sammanställa bröllop, stora och små fester, bada bastu och vattentunna, anlägga dig i vår gästhamn och njuta av allt som Blidö har att erbjuda besökare och gäster, vi kommer att lägga ut kalendarium på det som kommer att ske under sommaren så ni  kan kika in på den fliken fr  o m Mars månad och framåt.

Vi kan även erbjuda konferenser för små och stora sammankomster - ute hos oss blir Ni inte störda för här ute är man i naturen och med allt som den har att erbjuda.

Och för er som vill få reda på lite mindre event på Blidö Hamnkrog så kan ni gå in och kika på vår Facebook sida