Välkommen till Blidö Hamnkrog

Välkommen till Blidö Hamnkrogs nya hemsida

Hej och varmt välkomna till Blidö Hamnkrog & Vandrarhem, vi har en hemtrevlig säsongsenhet med aspiration att försöka bli en året runt enhet tillsammans med er alla.

Vi ligger vackert belägna i Stämmarsund och med ångbåtsbrygga där både Blidösundsbolaget och Nord&Sydlinjens båtar anlägger och för alla besökare ut till Stockholms vackra Skärgård, förutom att vi kan stoltsera med att vara markbundna med gratis färjenät för biltrafik så kan man även åka med SL hela vägen - från hela sthlm till oss ute på Blidö, både busstationen och ångbåtsbryggan ligger ca 100 meter från vår anläggning.

Här kan du avnjuta varma sommardagar,  goda middagar, luncher, sammanställa bröllop, stora och små fester, bada bastu och vattentunna, anlägga dig i vår gästhamn och njuta av allt som Blidö har att erbjuda besökare och gäster, vi kommer att lägga ut kalendarium på det som kommer att ske under sommaren så ni  kan kika in på den fliken fr  o m Mars månad och framåt.

Vi kan även erbjuda konferenser för små och stora sammankomster - ute hos oss blir Ni inte störda för här ute är man i naturen och med allt som den har att erbjuda.

Och för er som vill få reda på lite mindre event på Blidö Hamnkrog så kan ni gå in och kika på vår Facebook sida.

Öppettider på Blidö Hamnkrog.
Mån-Tor: 12.00-22.30
Fre: 12.00-23.00Lör: 12.00-01.00
Sön: 12.00-21.00

Än en gång - varmt välkomna !


 

Helikopterfärd över Blidö den 27/7 FAVORIT I REPRIS, fotografering tillåtet. Ingen förbokning krävs och det kostar endast 250:- per färd och person.

Nu behöver vi hjälp med att hjälpa er att få en bra upplevelse hos oss och det gäller då för sällskap från 10 personer och uppåt att i förhand titta på menyn och ringa in en förbeställning när man bokar bordet.
Vi är ohyggligt tacksamma för den hjälpen - det här gör att vi kan servera och serva många fler gäster samtidigt och att köket hinner med alla.
Så tusen tusen tack för all hjälp, varmt välkomna.


Vi vill komma med ett till tillägg gällande maten i köket - vi serverar lunch mellan 12,00 -14, 30.
från 14,30 - 16,00 serverar vi dagens husman, och Fish and Chips samt Skagen till förrätt och en glass dessert under den timmen som det tar att ställa om köket mot ala Carte utbudet - fr 16,00 -ca 1 timme innan stängning. där går vår barmatsedel igång - kika på vår black board - nya tips hela tiden.
Mvh// Inger A-son


 

NU ÄR GLASSBOXEN LADDAD OCH KLAR!!
Så nu har både barn och vuxna tillgång till en svalkande glass på Blidö Hamnkrog.

Mera info:

Spellista för sommaren 2016

Torsdagen 21/7 & fredagen 22/7 - kommer JAZZ´N BLUE - på  gästspel hos oss - nytt för oss med en massa av musik, erfarenhet, glad människor !! Nu är det jamsession som gäller.

Lördagen 23/7 - nu släpper vi loss JAM-JAM igen - kom och dansa och sjung - var fri och somrig hela kvällen lång med massor av sång!

Lördagen 30/7 - BAT - ett härligt gästspel med sitt gung, blues, soul, funk - Band of All Trade finns och agerar på ön - för ön och för oss alla andra som vill avnjuta HOT NIGHT!

Och som en extra krydda i maten  ;-)      så vill vi redan nu få reda på om det finns intresse för en magiskt kräftskiva för alla på ön? Vi kan anordna den om vi bara får in anmälningar och bokningar - vi siktar på den 13/8 i så fall.
Hör av för om det blir många så kikar vi även på musiker till desserten -hi,hi,

Varma och vänliga hälsningar // Inger Andersson och hela personalen på Blidö Hamnkrog

Erbjudanden

En liten påminnelse om att vi kör med live musik i helgen (lördagen den 16/7).
Den magnifika duon Rasmus Weiåker och Petter Hedström kommer och spelar på Blidö Hamnkrog.
Varav en av dom är känd från Idol.


 

Hallå alla goda och glada människor.

Kika gärna på länken Lunch så ser ni vad veckans lunch innehåller.

En maskin som kan få er att må bra som kommer att visas på plats av www.xshapefitness.se

Obs. Special och prova på priser – NI KOMMER ATT TRÄNA I 20 MINUTER och få samma resultat som tre träningspass på gymmet, passa på att testa maskinen på Blidö ön i solen – kika på länkarna.
Blidö IF fotbollsskola – Barn & Ungdom från den 28:e Juni till 2:a Juli – www.blidoif.nu
9:e Juli Blidö Boulecup – öppen amatör tävling anmäl er på – www.blidoif.nu
Vecka 28. Helikopterturer från Blidö Hamnkrog upp i luften för alla med snabba lyft – www.heliairsweden.com
Vecka 29-30. En favorit i repris – Katamaran klubbenwww.katamaranklubben.se
Anmäl era barn via länken och låt dom uppleva skärgården där den är som bäst – från båt.
Livemusik OBS varje Lördag –  vi återkommer med kalendarium.