Välkommen till Blidö Hamnkrog

Välkommen till Blidö Hamnkrogs nya hemsida

Hej och varmt välkomna till Blidö Hamnkrog & Vandrarhem, vi har en hemtrevlig säsongsenhet med aspiration att försöka bli en året runt enhet tillsammans med er alla.

Vi ligger vackert belägna i Stämmarsund och med ångbåtsbrygga där både Blidösundsbolaget och Nord&Sydlinjens båtar anlägger och för alla besökare ut till Stockholms vackra Skärgård, förutom att vi kan stoltsera med att vara markbundna med gratis färjenät för biltrafik så kan man även åka med SL hela vägen - från hela sthlm till oss ute på Blidö, både busstationen och ångbåtsbryggan ligger ca 100 meter från vår anläggning.

Här kan du avnjuta varma sommardagar,  goda middagar, luncher, sammanställa bröllop, stora och små fester, bada bastu och vattentunna, anlägga dig i vår gästhamn och njuta av allt som Blidö har att erbjuda besökare och gäster, vi kommer att lägga ut kalendarium på det som kommer att ske under sommaren så ni  kan kika in på den fliken fr  o m Mars månad och framåt.

Vi kan även erbjuda konferenser för små och stora sammankomster - ute hos oss blir Ni inte störda för här ute är man i naturen och med allt som den har att erbjuda.

Och för er som vill få reda på lite mindre event på Blidö Hamnkrog så kan ni gå in och kika på vår Facebook sida.


 Restaurangen är abonnerad i helgen 24e & 25e September.
 

Nu är lågsäsongen igång och därmed så meddelar vi alla att nu är det lunchstängt och att vi återkommer med eventuella helger och event.
Vi kommer som vanligt kunna ta emot alla bokningar med över tio gäster och förbokat minst en vecka i förtid. - Alla bokningar som accepteras är bindande, pga att vi tar in extra personal för att täcka bokningen.

Ni är varmt välkomna att ringa mig om ni har något ni undrar över.

0176 825 99.

mvh// Inger Andersson.

 


Till alla våra gäster så vill vi meddela att vi  har restaurangen och vandrarhem abonnerat  under torsdag -  söndag nästa vecka (v.35) så vi serverar endast luncher under mån - onsdag - efter det får vi återkomma med mer information om vi kan komma att ha lunchöppet osv.

Vädret är vår värdemätare men som plåster på såren så kan vi meddela till våra ev båtgäster att Arholma kommer att ha öppet under hela september - så skärgården är i gång och levande ett tag till innan vi drar över oss   det lilla mörkertäcket som vi  kallar höst och vinter.

Möjas Pärlan finns också att tillgå men kontrollera deras hemsida för säkerhets skull - Per serverar inte bara god mat utan även levande musik under vissa kvällar!

Vi, här på Blidö Hamnkrog, kan återkomma med spontanöppet vid enskilda helger framförledes som vanligt och då återkommer vi med annonser och brasklappar på nätet för att förmedla detta - det går som vanligt att boka in större sällskap hos oss med god framförhållning så vi hinner ta in personal och härliga råvaror.

Och med det sagt så önskar jag er alla en riktigt fin sensommar med sol, värme och en och annan svamp-plockardag -  till mumsiga grytor och varma mackor!

Vi hörs och syns snart igen !!

Varma hälsningar // Inger & personalen

 


NU ÄR GLASSBOXEN LADDAD OCH KLAR!!
Så nu har både barn och vuxna tillgång till en svalkande glass på Blidö Hamnkrog.

Varma och vänliga hälsningar // Inger Andersson och hela personalen på Blidö Hamnkrog