Välkommen till Blidö Hamnkrog

Välkommen till Blidö Hamnkrogs nya hemsida

Höstmörkret smyger sig över oss på Blidö Hamnkorg, men vi finns där för att iordningställa alla möjliga & (nästan) omöjliga arrangemang.
- Konferenser, små och stora, med eller utan övernattning.
- Jubileumsfester
- Övernattningar, 51 varma bäddar med tillgång till kök i korridoren.
 – Härliga bastubad, el eller vedeldad bastu.
- Och vårt nya tillskott är en flytande bastusvit med möjlighet till konferenser, firmafester, övernattningar, den ligger tryggt placerat uti vår hamn med en bedövande vacker utsikt över Blidösundet. -Elbastu.
Men vi har också vår vedeldade bastu vid sidan om.
- Företags event går att anordna, vi skapar paket för era önskemål!
- Vill ni fråga om möjligheterna? Maila till info@blidohamnkrog.se så svarar vi på alla era frågor den vägen. Eller ring oss på telefonnummer : 0176 825 99.
(OBS! Boka sällskap på minst 10 personer och senast en vecka i förtid. Bokningar är bindande.)

Hohoho!! Vintermörkret börjar också smyga sig in allt mer in utöver vår kära skärgård, så kom och värm er och njut av ljuset i mörkret som vi kan erbjuda till vårt härliga julbord. Våra smakfulla julbord är mellan den sista helgen i November till den 3e veckan i December.
Vi kommer köra vidare med våra smaskiga skärgårdssmaker - alltid lika fräscht för ögat och vi svarar även här på bokningar med ett mini antal på 15 personer och minst 10 dagar före utsatt datum. Bekräftade bokningar är bindande.
Vi kan också givetvis skräddarsy era tyckor vid andra datum ni önskar och vi har lediga utrymmen. - Ring eller maila, så kommer vi svara så fort vi kan.
info@blidohamnkrog.se , tel: 0176 825 99

Vi kör med drop in för Julbord mellan den 2a och 4e December, här behöver ni inte boka in, men vi rekommenderar att ni ringer upp och bokar in utifall det finns platser eller ej.
När det är fullt så är det fullt.
Vi kommer ha våra stora bord med smakrik julmat på verandan under tak och infravärme.
Det kommer vara två sittningar, en tidig mellan 12.00 till 16.00 och en sen mellan 17.00 till 21.00.
Pris för julbordet är 450:-/per person från 12 år och uppåt, barn mellan 2 år till 11 år så är det 20:- per år.


Hej och varmt välkomna till Blidö Hamnkrog & Vandrarhem, vi har en hemtrevlig säsongsenhet med aspiration att försöka bli en året runt enhet tillsammans med er alla.

Vi ligger vackert belägna i Stämmarsund och med ångbåtsbrygga där både Blidösundsbolaget och Nord&Sydlinjens båtar anlägger och för alla besökare ut till Stockholms vackra Skärgård, förutom att vi kan stoltsera med att vara markbundna med gratis färjenät för biltrafik så kan man även åka med SL hela vägen - från hela sthlm till oss ute på Blidö, både busstationen och ångbåtsbryggan ligger ca 100 meter från vår anläggning.

Här kan du avnjuta varma sommardagar,  goda middagar, luncher, sammanställa bröllop, stora och små fester, bada bastu och vattentunna, anlägga dig i vår gästhamn och njuta av allt som Blidö har att erbjuda besökare och gäster, vi kommer att lägga ut kalendarium på det som kommer att ske under sommaren så ni  kan kika in på den fliken fr  o m Mars månad och framåt.

Vi kan även erbjuda konferenser för små och stora sammankomster - ute hos oss blir Ni inte störda för här ute är man i naturen och med allt som den har att erbjuda.

Och för er som vill få reda på lite mindre event på Blidö Hamnkrog så kan ni gå in och kika på vår Facebook sida